HACKER SAFE certified sites prevent over 99% of hacker crime.
pad en gros tiaraer, rhinsten tiaraer, rhinsten smykker, rhinsten smykkeproducent, rhinsten smykkedesigner, rhinsten smykke distribut?hinsten smykkegrossist, rhinsten grossist, en gossalg af kroner, en grossalg af diamanter, rhinsten diamanter, rhinsten sk?skonkurrence smykker, rhinsten bryllupssmykker,en grossalg af rhinsten smykker, smykker til bryllupst?#34; width=Velkommen til Rhinestone Jewelry Corporations hjemmeside. Vores firma, der blev grundlagt i 1991, designer, producerer og distribuerer rhinsten smykker, tiaraer, kroner og andre produkter. Vores distribution er verdensomspændende og vi sender til alle verdens lande. Alle de design, der vises på vores hjemmeside, findes i vores produktkatalog.  Det hænder, at vi får udsolgt af en varegruppe men der bliver hurtigt suppleret op igen. Vi anvender udelukkende første kvalitets materialer, inklusive østrigsk krystal og andet første klasses krystal. Ordrer der modtages i åbningstiden på arbejdsdage, ekspederes normalt samme dag, så længe der ikke er problemer med kortbetalingen og hvis varerne er på lager.  Med alle produkter følger en livstidsgaranti mod fabrikationsfejl.  

Vi leverer til mange forskellige industrier inklusive; skønhedskonkurrencer, bryllupper, aftenshows, beklædningsindustrien med mere. Her er ingen registrering nødvendig, foretag blot en bestilling på de følgende sider.  

Vi inviterer dig til at besøge vores website for yderligere information om vores en grossalg af tiaraer og en grossalg af rhinsten smykker. Vi gør opmærksom på, at alt indhold på vores website er på engelsk Vi gør endvidere opmærksom på at al yderligere korrespondance vil foregå på engelsk.

Klik her for at komme til siden!

 

 
Safe Site Tested by Safe Shopping Network 

Wholesale Rhinestone Jewelry

Yahoo 5 Star Rated Merchant

We take Visa Mastercard, American Express and Discover

Epic Approved Vendor
Member Of Jewelcollect

Member of Brooklyn Chamber of Commerce

Search this site for:

Home    Terms of Use    Spanish Translation (Espa񯬩    Privacy Policy    Feedback 
About Us    Text Menu   Links   Advanced Search for Tiaras    Help    Unsubscribe  Sitemap  

Rhinestone Jewelry Corporation, 2028 McDonald Avenue, Brooklyn, NY 11223
(This address is not a store)
(718) 336-6788

?1995-2006 Rhinestone Jewelry Corporation, All Rights Reserved