HACKER SAFE certified sites prevent over 99% of hacker crime.
pad grossistsalg tiaraer, rhinestone tiaraer, rhinestone smykker, rhinestone smykkeprodusent, rhinestone smykkedesigner, rhinestone smykkedistribut�r, rhinestone smykkegrossist, rhinestone grossist, grossistsalg kroner, grossistsalg diamanter, rhinestone diamanter, rhinestone festsmykker, rhinestone brudesmykkerrVelkommen til Rhinestone Jewelry Corporations smykkehjemmeside. Vårt firma, grunnlagt i 1991, designer, produserer og distribuerer rhinestone smykker, tiaraer, kroner og andre produkter. Vi distribuerer over hele verden, og vi leverer til alle land. All designene du kan på hjemmesiden er i utvalget vårt. Av og til er vi utsolgt, men da får vi straks etterfylling. Vi bruker kun materialer av høyeste kvalitet, inkludert østerriksk krystall og annen krystall av høy kvalitet. Bestillinger som utføres på en arbeidsdag og i løpet av vår åpningstid, forsendes vanligvis samme dag så lenge det ikke er et kredittkort-problem og at vi har produktene på lager. Alle produkter har livslang garanti mot produksjonsfeil.

Vi leverer til mange anledninger, inkludert fest, bryllup, aftenantrekk og mye mer. Det er ikke nødvendig å logge inn, bare utfør bestillingen online på de følgende sidene.

Vi inviterer deg til å besøke vår hjemmeside for mer informasjon om våre grossisttiaraer og grossist rhinestone smykker. Alt innhold på siden er på engelsk. All korrespondanse må foregå på engelsk.

Klikk her for å besøke oss!

 

 
Safe Site Tested by Safe Shopping Network 

Wholesale Rhinestone Jewelry

Yahoo 5 Star Rated Merchant

We take Visa Mastercard, American Express and Discover

Epic Approved Vendor
Member Of Jewelcollect

Member of Brooklyn Chamber of Commerce

Search this site for:

Home    Terms of Use    Spanish Translation (Espa�ol)    Privacy Policy    Feedback 
About Us    Text Menu   Links   Advanced Search for Tiaras    Help    Unsubscribe  Sitemap  

Rhinestone Jewelry Corporation, 2028 McDonald Avenue, Brooklyn, NY 11223
(This address is not a store)
(718) 336-6788

�1995-2006 Rhinestone Jewelry Corporation, All Rights Reserved