Rhinsten Smykkegrosserer | Rhinsten Tiaraer | En gros Diamanter | En gros Rhinstensmykker

Velkommen til Rhinestone Jewelry Corporations hjemmeside. Vores firma, der blev grundlagt i 1991, designer, producerer og distribuerer rhinsten smykker, tiaraer, kroner og andre produkter. Vores distribution er verdensomspændende og vi sender til alle verdens lande. Alle de design, der vises på vores hjemmeside, findes i vores produktkatalog.  Det hænder, at vi får udsolgt af en varegruppe men der bliver hurtigt suppleret op igen. Vi anvender udelukkende første kvalitets materialer, inklusive østrigsk krystal og andet første klasses krystal. Ordrer der modtages i åbningstiden på arbejdsdage, ekspederes normalt samme dag, så længe der ikke er problemer med kortbetalingen og hvis varerne er på lager.  Med alle produkter følger en livstidsgaranti mod fabrikationsfejl.  

Vi leverer til mange forskellige industrier inklusive; skønhedskonkurrencer, bryllupper, aftenshows, beklædningsindustrien med mere. Her er ingen registrering nødvendig, foretag blot en bestilling på de følgende sider.  

Vi inviterer dig til at besøge vores website for yderligere information om vores en grossalg af tiaraer og en grossalg af rhinsten smykker. Vi gør opmærksom på, at alt indhold på vores website er på engelsk Vi gør endvidere opmærksom på at al yderligere korrespondance vil foregå på engelsk.

Klik her for at komme til siden!