Rhinestone smykkegrossist | Rhinestone tiaraer | Grossistsalg diamanter | Grossistsalg Rhinestone smykker

Velkommen til Rhinestone Jewelry Corporations smykkehjemmeside. Vårt firma, grunnlagt i 1991, designer, produserer og distribuerer rhinestone smykker, tiaraer, kroner og andre produkter. Vi distribuerer over hele verden, og vi leverer til alle land. All designene du kan på hjemmesiden er i utvalget vårt. Av og til er vi utsolgt, men da får vi straks etterfylling. Vi bruker kun materialer av høyeste kvalitet, inkludert østerriksk krystall og annen krystall av høy kvalitet. Bestillinger som utføres på en arbeidsdag og i løpet av vår åpningstid, forsendes vanligvis samme dag så lenge det ikke er et kredittkort-problem og at vi har produktene på lager. Alle produkter har livslang garanti mot produksjonsfeil.

Vi leverer til mange anledninger, inkludert fest, bryllup, aftenantrekk og mye mer. Det er ikke nødvendig å logge inn, bare utfør bestillingen online på de følgende sidene.

Vi inviterer deg til å besøke vår hjemmeside for mer informasjon om våre grossisttiaraer og grossist rhinestone smykker. Alt innhold på siden er på engelsk. All korrespondanse må foregå på engelsk.

Klikk her for å besøke oss!